Klantvriendelijk, snel en efficiënt

Over Ons

Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector is Concession één van de meest dynamisch opererende project meubel bedrijven in Europa. Met 5000m2 productiecapaciteit en 250 medewerkers kunnen wij meer dan 20 projecten tegelijkertijd aan.

Sterk zijn we in projecten vanaf 150K voor kantoren, appartementen, hotels, winkelcentra, bioscopen, cafés, restaurants en openbare ruimten. Daarnaast produceren wij meubilair voor (her) ontwikkelingsprojecten, woonwijken en jachtbouw. Elke klant krijgt een eigen projectteam dat nauw met u samenwerkt. Onze projectmanagers en meubelarchitecten nemen alles met u door en daar waar kan, wordt geoptimaliseerd. Uw opdracht kunt u realtime volgen op uw telefoon of tablet.

Concession investeert voortdurend in haar machinepark en de competenties van medewerkers. De combinatie van vakmanschap, schaal, een zeer efficiënt productieproces en een super klantvriendelijke organisatie, vormt een solide basis voor verdere groei binnen Europa.

De belangrijkste afnemers bevinden zich in de Europese Unie maar wij hebben ook projecten gerealiseerd in de Verenigde Staten, het Midden-Oosten, Afrika en het Caribisch gebied. Concession is zeer ervaren in het efficiënt realiseren van projecten in het buitenland en in het verzenden van producten over zee, over de weg en door de lucht. De productie en alle daarmee samenhangende activiteiten vinden plaats in onze fabriek in Warschau, Polen.

De onderstaande animatie geeft u een goed beeld van wat wij voor u kunnen betekenen.

Concession Benelux
Dhr. Wim van Dijk
T: 0651206573
E: info@concessionbenelux.nl