bel en vergader cabines voor het hybride kantoor

Kantoor steeds hipper

Door de verschuiving naar het hybride werken zullen kantoren kleiner worden maar ook hip, functioneel, inspirerend, groen, gezond en slim. Voor schaarse werknemers kan het zelfs een onderscheidend argument worden om voor jouw bedrijf te kiezen.

Concession maatwerk

Concession doet grote maatwerk interieur projecten in het heel Europa. Wij werken voor internationale bedrijven in o.a. de Big Tech, Finance, Zakelijke dienstverlening en FMCG. De Bel en Vergadercabines zijn hoogwaardig en voldoen aan de hoogste eisen qua geluidsreductie en ventilatie.

uw eigen stijl

Volgens ons moet een cabine opgaan in uw kantoor stijl en niet een stand alone object zijn. Dat betekent dat onze bel en vergaderruimtes zijn aan te passen aan de corporate stijl qua afwerking, fineer, kleur, stoffering en vloer.

in alle rust comfortabel bellen en vergaderen

Onze akoestische cabines zijn de perfecte keuze voor bedrijven die het beste voor hebben met hun werknemers. Belangrijk is dat er aparte ruimtes zijn om te bellen, vergaderen of focus te hebben in een dynamische werkomgeving. Dat moeten ruimtes zijn met een prettig binnenklimaat en een goede akoestiek. 

Natuurlijk moeten ze ook aan te passen zijn aan de stijl van jouw kantoor en niet stand alone in de ruimte staan. Dat kan door jouw stijl te kiezen in kleur en stoffering. Afhankelijk van jouw kantoor en het aantal medewerkers maak je een keuze uit de maten: XS, S, M, L, XL en XXL en plaats je ze naaste elkaar of maak je er een eiland van.

speciale bel- en focus cabines voor rolstoelgebruikers

Als je rolstoelgebruiker bent en je komt naar kantoor dan wil je niet geconfronteerd worden met allerlei plekken die voor jou moeilijk toegankelijk zijn. Concession heeft een speciale lijn bel- en focus cabines ontworpen die geschikt zijn voor minder mobiele mensen. Zo is er geen drempel, heeft de deur een drukknop om te openen en kan ook een model gekozen worden met zij ingang i.p.v. voor ingang.

Ook voor deze lijn geldt dat de kantoor cabines voldoen aan de hoogste standaarden qua geluid, ventilatie en afwerking.

wat is jouw stijl?

Soms zie je cabines die niet passen in de stijl van het kantoor en er random zijn neergezet. Dat doet de uitstraling van het kantoor geen goed.  In onze ogen hoort een bel cabine of vergaderruimte geen storend element te zijn in uw werkomgeving maar moet daarin opgaan.

Om die reden zijn wij flexibel in afwerking qua kleur, fineer, stoffering, vloer, werktafel, doorzichtigheid, etc. Uiteindelijk wordt het dan een element dat helemaal bij jou past.

Een klant, met meerdere etages kantoor, wilde graag dat we de stoffering van de cabines aanpasten aan de kleur van de keukens, die per etage verschilde. Dan gaat alles met alles matchen en dat is mooi!

waarom office acoustic cabines?

de hoogste standaard in geluidsreductie en comfort

premium cabines die passen bij de stijl van jouw kantoor

geen zorgen wij installeren en zorgen dat het werkt