Heeft u een groot interieur project dat gerealiseerd moet worden?

Concession is één van de grootste project meubilair bedrijven in Europa en kan met 250 medewerkers en een modern machinepark meer dan 20 projecten tegelijkertijd aan. Wij zijn vooral goed in grotere contractmeubel projecten vanaf 150K en zijn niet bang voor complexiteit. Welk project wilt u realiseren?

+1000 gerealiseerde projecten

Concession heeft, in de loop van 20 jaar, meer dan 1000 projecten gerealiseerd voor uiteenlopende klanten waaronder: banken, technologie bedrijven, horeca, hotels, ziekenhuizen, vastgoed ontwikkeling, retail, jachtbouw en kantoren.

Over Ons

Als het gaat om ervaring, klanttevredenheid en productiecapaciteit dan bent u bij Concession aan het goede adres. Wij leveren uw project meubilair binnen tijd en budget en installeren snel en efficiënt.

Projectinspiratie

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten?

yellow acoustic

Multifunctionele room divider

Geluidsarme en geklimatiseerde vergaderruimtes

Projecten contract meubilair

KLANTCOMMUNICATIE IS KEY

Klant tevredenheid

Klanten kunnen hun orders real time volgen op hun telefoon of tablet. Als er iets is dan kunnen ze dat direct melden. Concession ziet dat meteen. Wij zijn super klantvriendelijk, snel en efficiënt. Dat bespaart geld en heeft ons al vele tevreden klanten opgeleverd.

aanmelden Projectinspiratie